NUTRICIONISTIČKO SAVJETOVALIŠTE Nenad Bratković
NUTRICIONIST NENAD BRATKOVIĆ
 
 
Blog
subota, siječanj 28, 2012
Službene internetske stranice Nenada Bratkovića

magistra nutricionizma, sveučilišnog magistra fitofarmacije i dijetoterapije

www.nenadbratkovic.com

www.nutriklinika.com  

www.nutriconsult.hr

 

Nenad Bratković, magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije, jedan je od vodećih te svakako jedan od najistaknutijih hrvatskih nutricionista. Diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a završio je poslijediplomski studij Fitofarmacije i dijetoterapije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju o prehrani. Već osam godina u nutricionističkom savjetovalištu vodi svoje mnogobrojne klijente do zdravstvenih i osobnih rezultata. Surađivao je s mnogima, a ističe se suradnja s košarkaškim klubom Cibona iz Zagreba, gdje je bio sportski nutricionist .

Klijenti su mu sportaši, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom i debljinom, osobe s potrebama za dijetoterapijom te savjetima u postizanju zdravstvenih rezultata prehranom.

Njegova su uža područja stručnog interesa, u kojima posjeduje bogato iskustvo:dijetoterapija debljine (redukcijske dijete), dodaci prehrani (nutraceutici) te prehrana sportaša.

Posjeduje višegodišnje iskustvo iu razvoju i poznavanju dodataka prehrani i funkcionalne hrane u privatnom sektoru te u edukaciji o znanosti o prehrani i dodacima prehrani (nutraceuticima).

Kao stručnjak, magistar nutricionizma, često daje stručna mišljenja i osvrte o aktualnim temama o prehrani te o javnozdravstvenim problemima povezanih s prehranom. Redovito gostuje na javnoj (HRT) i na komercijalnim televizijama (NOVA TV, RTL, RTL2), radio postajama u Hrvatskoj (Antena Zagreb, Totalni FM, HIT FM, Hrvatski radio)  te daje stručne osvrte i mišljenja u najeminentnijim dnevnim i tjednim tiskovinama (Večernji list, 24 sata, Novi list, Globus, Liderpress).

Na najistaknutijim zdravstvenim internet portalima (Ordinacija.hr, Zdrava krava, Trčanje.hr, Fitness.com.hr) pisao je i piše edukativne članke o raznim temama iz nutricionizma.

Javnim djelovanjem u domaćim medijima aktivno sudjeluje u promociji nutricionizma kao struke i znanosti te u podizanju svijesti o važnosti pravilne prehrane u Hrvatskoj.

Radi na raznim projektima promicanja pravilne prehranezdravog načina života, a naročito u programima mršavljenja. Provodi česta interaktivna edukativna predavanja za farmaceute i liječnike, razne civilne udruge i građane.

Ljubitelj je prirode i sporta, posebno je veliki navijač i ljubitelj košarke, dok u slobodno vrijeme trenira za polumaraton - dugoprugaško trčanje, a voli otići na duže biciklističke ture te fitness.

Nutricionizam, znanost o prehrani, nije mu samo profesija, već i način života. 

NEKI OD ČLANAKA IZ JAVNOG DJELOVANJA NUTRICIONISTA BRATKOVIĆA:

 

Kolumna Moć (pre)hrane - serija od 12 članaka - na portalu Ordinacija.hr:

http://www.ordinacija.hr/zdravi-tanjur/kolumna/nutricionist-ne-vjerujte-bas-svakome-tko-se-tako-samoproziva/

 

Članci na portalu Zdrava krava :

http://www.zdravakrava.hr/autor/98
nutricionist @ 20:43 |Isključeno | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 3, 2008

Imate li zdravstvenih problema, a sumnjate da su (vrlo vjerojatno) uzrokovani Vašom neadekvatnom prehranom?

Muči Vas Vaša prekomjerna tjelesna težina ili možda već debljina?

 
Loš ten?Česti pad imuniteta?Potrebno Vam je stručno savjetovanje o prehrani zbog Vaših zdravstvenih tegoba, a ne znate kome biste se obratili?

    Na pravom ste mjestu, jer Vam na usluzi stoji stručna osoba nutricionist: MAGISTAR NUTRICIONIZMA. 

Educirajte se kako se hraniti obzirom na Vašu zdravstvene tegobe.  Doći ćete svakako do konkretnih rezultata, osjećati ćete se bolje, naravno uz Vaš angažman i stručnu podršku magistra nutricionista.


Za sve detalje, možete mi postaviti pitanje, ili prezentirati Vaš problem na priloženu e-mail adresu.nutricionist @ 01:10 |Isključeno | Komentari: 0

Na temelju Vaših upita na e-mail ili brojeve telefona, od magistra nutricionista dobivate:
INDIVIDUALAN  PRISTUP KOJI UKLJUČUJE:ANALIZU PREHRANE MJERENJA VERIFICIRANIM UREĐAJIMA ZA:

1. ANALIZU SASTAVA TJELESNE MASE (postotak masti, visceralne masti, skeletnog mišićja, bazalnog metabolizma, indeksa tjelesne mase, određivanje konstitucije)

2. ANALIZU VITAMINSKO-MINERALNOG STATUSAU ORGANIZMU (medicinski priznatom i bezbolnom metodom)PRECIZNO I CILJANO SAVJETOVANJE O PREHRANI

EDUKACIJU O PREHRANI (u smislu poboljšanja postojećeg zdravstvenog stanja i PREVENCIJE bolesti)

 

Na temelju napravljenih mjerenja i analize prehrane, za ciljanu zdravstvenu tegobu ili skup tegoba izrađuje se STRUČAN PROGRAM PREHRANE:

PROGRAM MRŠAVLJENJA - (SMANJENJE TJELESNE MASE)

PROGRAM POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE

PROGRAM DEOPSTIPACIJE (PROBAVNI ZATVOR)

PROGRAM PREHRAMBENE DETOKSIKACIJE 

PROGRAM RJEŠAVANJA KRONIČNOG UMORA I NEDOSTATKA ENERGIJE

PROGRAM SANACIJE LOŠEG TENA I PROBLEMA S KOŽOMPROGRAM DIJETOTERAPIJE - OPORAVKA PREHRANOM ZA ODREĐENE BOLESTI I ZDRAVSTVENA STANJA

PROGRAM SUPLEMENTACIJE (DODATAKA PREHRANI)

PROGRAM PREHRANE ZA SPORTAŠE

nutricionist @ 01:01 |Isključeno | Komentari: 0
ponedjeljak, prosinac 3, 2007
      
Svoja pitanja i komentare možete postaviti pismenim putem na e-mail adresi:

nutricionist@live.com

nutricionist @ 22:40 |Isključeno | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
10868
Index.hr
Nema zapisa.